Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 06/06/2019
17:15 - 22:00

Lokation
København

Kategori


Du kan fortsat nå at tilmelde dig 🙂

Hvornår: torsdag den 6. juni kl. 17.20 ved Storm P. Museet på Frederiksberg.

Vi kender alle Storm P. som humorist og hans “skæve tegninger”, men Storm P. var meget mere end det. Få hans spændende livshistorie gennem i guidet rundvisning på 1 time.

Udstillingen om Storm P. fortæller om hans drøm om Amerika og historien om Storm P.s fascinerende rejse til et turbulent Amerika anno 1919 set med kunstnerens satiriske blik. Men udstillingen er også en biografisk rejse ind i Storm P.s sind, hvor mødet med drømmen blev noget nær et mareridt.

“På mange måder blev Amerikarejsen afgørende for Danmarks største humorist – som en dannelsesrejse, der lagde grundstenen til den Storm P., vi i dag kender så godt. Publikum inviteres med på et fascinerende eventyr om drengedrømme og professionelle ambitioner, begejstring og fortvivlelse og om kulturforskelle Europa og USA imellem i en fantastisk epoke.

Udstillingen markerer 70-året for Storm P.s død i 1949 og 100-års jubilæet for Storm P.s fejlslagne erobringstogt til USA i 1919. Den personlige ydre og indre rejse og erkendelsen af, at virkeligheden sjældent svarer ganske til drømmen, er temaer, som taler direkte til de fleste – også i dag 100 år efter, hvor forholdet mellem Europa og USA er så aktuelt et tema som nogensinde.

Udstillingen er bygget op omkring fire tableauer, der hver viser rejsens fysiske og mentale faser. Fra drømmens begejstrede start, henover storby og wild west destinationer og mødet med dansk-amerikanerne, til klaustrofobiske hotelværelser og endelig hjemme igen til de trygge danske rammer og erkendelsen af, at det er her, han hører hjemme som humorist og kunstner.”

Vi slutter aftenen af med spisning på Restaurant Allegade 10 – en af Københavns og Frederiksbergs ældste restaurant fra år 1780. Restauranten bærer museumspræg og er dekoreret med danske konger og dronninger samt en lille bid af Danmarks historien. Restauranten har alt fra smørrebrød, caféretter til ala carte retter.

Det praktiske:

Hvornår: torsdag den 6. juni kl. 17.20 ved Storm P. Museet på Frederiksberg.

Den guidede tur på Storm P. Museet koster kr. 180,- per person. Dertil skal du lægge mad og drikke på Restaurant Allegade 10, som har retter fra det danske køkken og til rimelige priser.

Tilmelding og betaling ske senest tirsdag den 28/5 2019! ved indbetaling af kr. 180,- for museumsbesøget. Mad og drikke afregner du selv med restauranten.

Betaling sker til vores konto: regnr. 2314 kontonr. 0756479644 – og endelig tilmelding er først sket når betalingen kan ses på vores konto.

Adressen til Storm P. museet er:
Frederiksberg Runddel, 2000 Frederiksberg

Adressen på Restaurant Allegade 10 er:
Allegade 10, 2000 Frederiksberg

På forhåbentlig gensyn til en god aften!

De bedste hilsner
FU

Bookings

Tilmeldinger er lukket til denne event.