Her får du en oversigt over netværksarrangementer i getAhead.dk fra 2015 til 2019.

 

Arrangementer i 2019

Besøg på Politigården

Få en rundvisning på Politigården og rund aftenen af med en kæmpe grillbuffet.

Rundvisningen på Københavns Politigård indeholder både arkitektoniske og historiske fortællinger. Vi kommer bl.a. forbi den ikoniske runde gård, som slet ikke skulle have været rund – og den firkantede gård, der i dag er mest kendt som mindegården. Rundvisningen tager ca. 2 timer og ledes af nuværende eller tidligere politifolk.

Vi mødes foran Politigården den 31. januar kl. 16.45. Efter rundvisningen går vi til restaurant Flammen på H.C. Andersens Boulevard 37, 1533 København V, hvor vi har bord fra kl. 19.30.

 

Arrangementer i 2018

Bowlingaften

Vi vil gerne sætte lidt kulør på en ellers lidt lang og mørk vintertid og inviterer til en glad en aften med 1 times bowling og en efterfølgende super buffet.

Tid: torsdag den 22/2 kl. 17.45. Sted: Big Bowl i Valby Gl. jernbanevej 31, 2500 Valby.

Vi bowler fra kl. 18-19. Når vi har bowlet, er der en lækker buffet.

 

Seniorkarriere – hvad nu?

Det grå guld er hård valuta, lyder det fra erhvervslivet. Og vi skal alle arbejde langt længere, før vi går på pension, siger politikere og økonomer.
Men hvor godt står vi egentlig rustet på arbejdsmarkedet, når vi har rundet de 50? Og ikke mindst: Hvad kan vi selv gøre for at blive så attraktive som muligt for arbejdsgiverne?

Det kan du høre meget mere om på det næste netværksmøde i getAhead.dk den 6. juni, hvor vi får besøg af to job- og karrierekonsulenter fra Lederne, Anette Bodam og Dorthe Arrnsø, som vil give os tips og tricks til, hvordan vi som seniorer kan lande vores ønskejob. Arrangementet henvender sig både til ledige og medlemmer, der er i job, men på udkig efter det næste. Anette og Dorthe vil bl.a. give os inspiration til, hvordan vi kan bringe vores netværk i spil.
Vi tør godt love en spændende og udbytterig aften, hvor der også bliver tid til en praktisk øvelse og skarpe spørgsmål til konsulenterne.
Der bliver serveret drikkevarer og snacks.

 

Arrangementer i 2017

Excel tips og tricks

Oplægsholderen er Andrea Stausholm, HD, Accounting and Finance Management.

Har du lyst til at høre om og få mere at vide om excel

På det næste netværksmøde i getAhead kan du få nogle gode tips og tricks krydret med nyttige genveje med hjem, som du kan bruge når du benytter Excel.

Det er en aften, hvor alle der bruger Excel, lige fra den urutinerede bruger til den erfarne Excel bruger gerne skulle få noget med hjem

Desuden er du velkommen til at stille sprogspørgsmål.

 

Sommerhygge på Dyrehavsbakken

Vi mødes på Bakken til fælles spisning på restaurant Staldknægten til et par timers hygge og netværk.

 

Optimer din privatøkonomi og få mere ud af dine penge

Foredrag af Erik Fraas, PØR – Privatøkonomisk Rådgivning.

Familier kan spare mellem 2000-4000 kr. om måneden (24-48.000 om året) ved at ændre økonomiske vaner. Det er ærgerligt at smide penge ud af vinduet, når de kan bruges til noget bedre.

Foredraget om privatøkonomisk optimering handler om at opbygge en sund privatøkonomi, hvor deltagerne vil få en masse værktøjer og ideer til at bruge deres penge fornuftigt, og bruge dem på det som skaber mest værdi for den enkelte. Foredraget indeholder også en masse tips og ideer til at undgå de klassiske privatøkonomiske fejl.

Alle får noget godt ud af at komme til foredraget. Der er ingen grund til at ”smide penge ud af vinduet”, selvom økonomien er god og det går godt. Tingene kan ændre sig, og med en optimeret privatøkonomi står du og din familie meget bedre i tilfælde af arbejdsløshed, sygdom, skilsmisse, familieforøgelse, pensionering, boligkøb osv.

Foredraget kommer ind på alle vigtige privatøkonomiske emner: forbrug, budget, faste udgifter, forsikringer, pension, investering, boligfinansiering, aktiv gældspleje m.m.

 

Nytårskur

Det vil være en fornøjelse at se dig til Nytårskur / årets første netværksarrangement, hvor det bare handler om at hygge sig i godt selskab.

Vi starter med Olsen Banden rundvisning på Nordisk Film. Efterfølgende vil vi spise sammen på Bones i Valby (Valby Tingsted 4C, 2500 Valby)

 

Arrangementer i 2016

Sådan kommer du online i dit næste job

Foredrag af Anders Witzel fra firmaet Somea.

Moderne jobsøgning er i virkeligheden jobtiltrækning. Derfor er det vigtigt, at du kan trække opmærksomheden i din retning. Find ud af hvordan du får en knivskarp online-profil. Kort fortalt lærer du, hvordan du bør fremstå og agere på online-platforme, herunder sociale medier, for at virke så attraktiv, at arbejdsgivere bare MÅ kalde dig ind til en samtale.

 

Giv dit sprog et sundhedstjek

Foredrag af Marting Lund fra foredrags og kursusvirksomheden Retskrivningspolitiet.

Om du sender en ansøgning, præsenterer et projekt, afgiver et tilbud eller svarer på en klage, gælder det samme: Vil du virke professionel og troværdig, skal du kunne udtrykke dig korrekt, præcist og velformuleret.

 

Arrangementer i 2015

 

Balance i ledelse

Foredrag af Stine Bosse.

Den største kunst inden for ledelse er efter min mening at finde den rette balance. For mig er balance et nøgleord for både høj indtjening, glade kunder, sunde arbejdspladser og forholdet til det omgivende samfund. Samtidig er ledelse også noget meget personligt. Mange forskellige hensyn skal balanceres. Der findes ikke en vej, men man må finde sin egen.

 

Serviceeftersyn på din økonomi

Foredrag af Michael Møller, CBS.

Med udgangspunkt i bogen ’Din økonomi’ vil Michael Møller gennemgå de forskellige økonomiske problemstillinger enhver privatperson kommer ud for, uanset om man har været få eller mange år på arbejdsmarkedet.