Et klik med musen og din virksomhed kan allerede være i kontakt med en potentiel ny medarbejder. Læs mere nedenfor om de kompetencer, vi dækker. På kandidatlisten kan du vælge nedenstående jobkategorier med profiler, getAhead.dk kan tilbyde. Du kontakter kandidaterne direkte via hjemmesiden, og herefter styrer du hele rekrutteringsforløbet sammen med den ønskede kandidat. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Ledelse
Ledelse på top- og mellemlederniveau, ledelsesopgaver i større organisationer i Danmark og udlandet, forandringsledelse og forretningsudvikling. Lean management.

Administration og HR
Udarbejdelse af procedurer for arbejdsgange, håndtering af administrative aftaler, kundesupport, kompetenceudvikling, uddannelsesplanlægning, rekruttering, udvikling af personalepolitikker. Udarbejdelse af ansættelseskontrakter og lønaftaler.

Økonomi og finans
Opbygning og varetagelse af økonomi- og regnskabsfunktioner, rapportering, bogholderi, controlling og revision.

Marketing og kommunikation
Strategi- og marketingplaner, udvikling af kommunikationspolitikker, branding, markedsanalyse, kundetilfredshed, relationsmarkedsføring, CRM-aktiviteter, håndtering af intern og ekstern kommunikation, presse- og krisekommunikation.

Salg og eksport
Salgsledelse, salgskampagner og salgstræning. Budgettering og resultatopfølgning. Eksport, opstart og håndtering af samarbejde med udenlandske datterselskaber.

Projektledelse
Projekt- og procesledelse. Lean-processer. Projektbeskrivelse, planlægning, analyser og styring. Kvalitetssikring og risikovurdering. Kommunikation og rapportering. Implementering.

IT
Ledelse af softwareudvikling, kvalitetsstyring- og sikring, system management, drift og support. Projektledelse, opbygning af IT-drifts- og sikkerhedsstruktur, opbygning af IT-infrastruktur, anvendelse af EDI og implementering af ERP-systemer.

Supply Chain Management
Indkøb, materiale- og produktionsstyring, logistik- og supply chain-analyse, distribution, lageranalyse og omsætningshastighed, håndtering af leverandør, leverancesikkerhed og leverancepræcision.