Aktiviteter for jobsøgende

Vi arrangerer kurser og foredrag for at udvikle vores kompetencer og give medlemmerne inspiration til jobsøgningen. Vi inviterer både eksterne oplægsholdere og bruger vores egne medlemmer, der har viden og erfaring om et bestemt emne, som de gerne vil dele ud af.

Interne salgskurser
Et tilbagevendende kursus er vorefor nye medlemmer, der skal i gang med opsøgende virksomhedskontakt. For nogen kan det være temmelig grænseoverskridende at ringe uopfordret til virksomheder for at sælge getAhead.dk. Derfor klæder vi selvfølgelig vores jobsøgende medlemmer godt på, så de er rustede til at gribe telefonen og få booket en masse møder. Når mødet er aftalt, gælder det selvfølgelig om at få det bedste ud af selve mødet, så det afholder vi naturligvis også kurser i. Vi trækker på de kompetencer, der allerede findes blandt de jobsøgende, som har erfaring med salgsarbejde.

Foredrag og oplæg
Fokus med de foredrag, vi arrangerer, er selvfølgelig jobsøgning. Det kan handle om, hvordan man bevarer motivationen i sin jobsøgning, hvordan man bedst bruger sociale medier til at finde det næste job, og hvordan man bliver bedre til at bruge sit netværk. Vi har haft besøg af netværksspecialister, der har fortalt om deres vej til job med en målrettet indsats i reelle og virtuelle netværk. Rekrutteringsbureauer har givet os indsigt i netop dette område af jobsøgningen, og jobcoaches har givet os input til, hvordan man målretter ansøgninger og CV. Vi har også deltaget i workshops med fokus på at øge den personlige styrke, så vi nemmere kan komme igennem den svære tid som ledig. Det er bare et lille udpluk. Fælles for alle foredragsholdere er, at de gerne vil bidrage positivt til vores jobsøgning og gør det gratis.

Fest for fyrede
getAhead.dk er med til at arrangere Fest For Fyrede – et stort arrangement for jobsøgende. Jobindex er sponsor for arrangementerne, der løber af stablen ca. hver anden til tredje måned. Vi står bl.a. for at tage imod gæster og checke dem ind, præsentere getAhead.dk og vores aktiviteter og lave forskellige netværksøvelser med deltagerne. Arrangementet byder typisk på forskellige foredrag, mulighed for sparring på CV’er fra jobportaler og rekrutteringsbureauer – og selvfølgelig god tid til at netværke.