Om getAhead.dk

getAhead.dk er et fagligt netværk for højtuddannede personer med en kommerciel baggrund. Netværket er åbent for alle, der ønsker at skabe og vedligeholde et professionelt og fagligt netværk gennem personlig networking.

Medlemmernes baggrund ligger typisk inden for salg, markedsføring, kommunikation, IT, økonomi, regnskab, HR, indkøb, logistik og projektledelse. Vi er på alle stillingsniveauer og ser vores mangfoldighed som netværkets styrke.

getAhead.dk er et dynamisk netværk, der bygger på viden- og jobudveksling. Gennem arrangementer, foredrag og sociale aktiviteter skaber vi relationer mellem medlemmerne og skaber værdi gennem erfaringsudveksling og sparring i forbindelse med karriere, jobsøgning og personlig udvikling.

Netværket består af to ben: Et erhvervsnetværk og et jobsøgningsnetværk.

I Erhvervsnetværket er der fokus på faglig videndeling, networking, at skabe og vedligeholde kontakter. Vi arrangerer jævnligt netværksarrangementer, hvor eksterne oplægsholdere fortæller om relevante, faglige emner. Erhvervsnetværket fungerer også som alumni-gruppe for tidligere medlemmer af det jobsøgende netværk.

Jobsøgningsnetværket søger at afdække jobmuligheder til de jobsøgende medlemmer gennem proaktiv kontakt til virksomheder. I getAhead.dk forventer vi, at jobsøgende medlemmer deltager aktivt i gruppens arbejde med at skabe kontakt til virksomheder.

Vil du være medlem af getAhead.dk, så kontakt os på getahead@getahead.dk eller læs mere her.